Home
Producten
Werkwijzen
Wie ben ik
Voorlopers
Contact
Klik vlinder als je meer wilt weten over dit beeldlogo


Wandeling

Wegwijzer

Dramaspel

Opstap

Natuurcoaching

Consult

Transitiepad

Kernpad

Kernprogramma

...


 
Wie zijn je reeds voorgegaan? Vanwege privacy heb ik ervoor gekozen niemand bij naam te noemen ook al heb ik daar wel ieders toestemming voor. Indien gewenst, kunnen referenties natuurlijk altijd opgevraagd worden.

Waarom verloopt mijn leven de laatste tijd toch zo moeizaam? Waar is het perspectief op de top die normaliter altijd op een dal volgt? Judith heeft mij hierop zicht geboden. Zowel een beter zicht op mijn huidige situatie aan de hand van metaforen die in de natuur zijn te vinden als zicht op de toekomst aan de hand van een natuurcollage. Zeer professioneel, slechts subtiele aanwijzingen gevend, steeds de rode draad in de gaten houdend. Even dacht ik, mooi.... maar wanneer gaat dat dan gebeuren? Niet wetend dat het al na een week zover zou zijn. Judith heeft mij geleerd te geloven in wonderen!
H


Judith werkt met heel veel liefde en oprechte belangstelling zonder te oordelen. Ze praat niet op je in, maar haalt het positieve naar boven en helpt je jezelf te ontdekken en te waarderen. Ze heeft het geheugen van een olifant en weet linken te leggen in alles wat ze samen met je doet. Ze heeft een scala aan instrumenten om in te zetten en weet wanneer je welke het best kunt gebruiken, als één van de eerste de natuur.
A


Judith heb ik mogen leren kennen als iemand die authentiek handelt. Daarmee bedoel ik dat ze handelt naar wat ze gelooft en waar ze voor staat. De ontmoeting met haar en het zien voorleven hoe je trouw aan jezelf bent, heeft mij doen beseffen dat hierin mijn eigen persoonlijke uitdaging ligt. Trouw zijn aan jezelf of trouw aan je kern.
Judith toont zich als een ware, oprechte gids en weet als geen ander op het juiste moment je te prikkelen. Door het creëren van een prettige plek, door een rake vraag te stellen, een laagdrempelige werkvorm aan te bieden of door het uitlenen van een prachtig boek. Dit alles met als doel mij m’n kern te laten vinden. Ze gaat met je mee op reis, geeft je het vertrouwen dat die reis de moeite waard is en geniet met je mee bij alles wat we onderweg tegenkomen! Kortom: Dé goede reisgids van je levensreis. Ben ervan overtuigd dat Judith écht iets héél bijzonders te bieden heeft aan ieder van ons! Niemand uitgezonderd!
D

Tijdens onze 2 daagse was Judith onze inspirerende gids. Ze heeft ons weten te motiveren als individuen en als teamleden expliciet te maken wat ons drijft. Daardoor was het gezamenlijk ontdekken en definiëren van de positie van ons team in onze organisatie een feest. We hebben nog dagelijks gemak van deze investering en onze ‘loodsende’ rol in de organisatie inspireert nog voordurend in de verbetering van de aanpak van ons werk en onze producten.
A

Wat me vooral bij gebleven is, is het proces om van individualisme te komen naar het streven naar hoger doel waarbij het eigenbelang ondergeschikt is aan het groepsbelang. Hiervoor was het nodig de sterke- en zwakke punten van elkaar te kennen en te accepteren en vervolgens elkaars sterke punten te gebruiken. De door Judith gehanteerde methodiek (uit eigen boek zie Wie ben ik) is daarbij heel waardevol geweest.
Nadat een verbeterde samenwerking binnen het MT was gerealiseerd, is er heel concreet gewerkt aan structurele verbeteringen in bv processen en communicatie. Geen wollige verhalen maar heel duidelijke doelen met strakke deadlines. Aan dit hele proces heeft Judith op heel integere wijze leiding gegeven, waarbij er voldoende uitdagingen aan het team gegeven werden om echte eye-openers te creëren. In het hele proces heb ik Judith als een collega ervaren, niet als een derde partij.
M

Judith's kundige en betrokken begeleiding heeft ons als managementteam nader tot elkaar gebracht. De ontdekking van de kern van de zaak en de kapstok hoe daar te komen, brachten haarzuiver de dilemma’s en oplossingen aan het licht. Hierdoor kregen wij meer inzicht en begrip voor elkaars werk en belangen, waardoor de sfeer aanzienlijk verbeterde.
L

Je hebt een deur geopend naar het verbeteren, dichter bij mezelf komen. Door de workshops heb ik o.a. geleerd mensen/situaties zonder oordeel te benaderen. Hierdoor is mijn denkwijze positief aan 't veranderen. In situaties merk ik enorm verschil zowel aan de reacties van mensen om mij heen als mijn eigen gevoel. Er zijn veel minder ergernissen en irritaties!

Ik ben van nature een erg nuchter persoon maar door wat Judith creëert, was het heel natuurlijk om mezelf open te stellen voor andere aanpakken. Ik heb met verbazing gekeken naar wat er gebeurt met mensen in bepaalde sessies. Vind het moeilijk om uit te leggen wat er dan gebeurt, maar bijzonder is het wel en ook echt de moeite waard om dit zelf te ervaren. Deze ervaring heeft bij mij heel veel positieve invloed op allerlei situaties in mijn dagelijks leven en smaakt zeker naar meer!!
M

Een greep uit evaluaties:
'Van nature ben ik iemand die erg in mijn hoofd zit. Judith heeft mij in staat gesteld om mijn hersenspinsels op een unieke wijze te ontrafelen, dit op een geheel eigen speelse wijze. De diverse sessies waaraan ik heb deelgenomen heb ik als avontuurlijk ervaren. Haar methode heeft me naast verschaffing van inzicht ook drempels doen wegnemen, simpelweg door te onderkennen wat ik werkelijk wil. Ik vind het een laagdrempelige manier om je eigen kracht te ervaren'.

'Fijn dat je dat vertrouwen zo makkelijk geeft en krijgt. Ik merk dat ik nu vriendelijker ben geworden voor mezelf en realiseer me beter dat ik meerdere kanten heb. Ik probeer meer te voelen en minder te denken. Lastig onder woorden te brengen. Meer balans? Dank je wel. Ik kijk uit naar een vervolg.’

‘Ik gun een ieder de toegang tot dit avontuur.’

‘Judith is een bevlogen en spranklende persoonlijkheid. Ik heb respect en bewondering voor de manier waarop zij vasthoudt aan haar droom. Zij kan als geen ander weten wat te doen om je droom te leven!’

Onder begeleiding van Judith ga je op ontdekkingsreis, op zoek naar je eigen antwoorden, nieuwe inzichten. De antwoorden geven je een duidelijk kader en zorgen ervoor dat je meer in je eigen kracht staat.’

‘Labyrinting is speels doch concreet en doeltreffend. Door diverse middelen wordt afstand gecreëerd, waardoor je anders naar de zaken kan kijken.’

‘Judith opent ogen en biedt perspectieven, ze is een inspirator.’