Home
Producten
Werkwijzen
Wie ben ik
Voorlopers
Contact


Klik hier als je meer wilt weten over dit labyrintlogo


groepsaccommodatie1-op-1 accommodatie


 Je gaat op ontdekking, (her)vindt je eigen natuur, wijsheid.

Aanpak
natuurlijkerwijsongedwongen en als mogelijk in de natuur

spelenderwijsfocus op ervaringsgericht leren. Via speelse methoden krijg je ook toegang tot je eigen wijsheid, creatieve geest en intuÔtie waar je normaliter in ons rationeelgerichte bestaan niet toe komt

stapsgewijsDe activiteiten voltrekken zich via diverse stappen, het proces is gedoseerd, behapbaar aangeboden


Hoe (werkmethoden)
Labyrinting maakt naast eigen ontwerp (zie mijn Boek (Kluwer 2007) bij Wie ben ik en de uitleg bij 't Kernpad) gebruik van diverse andere erkende methoden zoals systemisch werk (opstellingen), natuurcoaching, NLP, RET, visualisatie, creatief denken, voice dialogue, psycho drama, etcetera.
Tijdens 't Kernpad doorloop je 6 essentiŽle stappen. Deze zijn verdeeld over 6 modules die corresponderen met de 6 krachten uit genoemd boek 'De kern van de zaak, 6 krachten op weg naar ...': een formule voor zelfrealisatie. Aan de hand van een kernvraag realiseer je zelf een blauwdruk. Je krijgt helderheid in: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat helpt mij, waar sta ik nu, waar ga ik naartoe en wat leert dit alles mij? Dit alles met als doel structureel ruimte te creŽren voor het (be)leven van de kern van het bestaan; dat wat echt, duurzaam gelukkig stemt.


6 krachten vertaald in 6 modules
Via 't Kernpad laat ik je zelf kiezen, kunnen, ondersteunen, zien, leren & creŽren (dit zijn de 6 krachten) hoe je daadwerkelijk gevolg geeft aan wat er diep in jou leeft. Als je wetenschap ontwikkelt wat je werkelijk belangrijk vindt en hoe je dat het beste kunt bereiken, ben je in staat te excelleren vanuit eigen inspiratie en bezieling. Als je vervolgens komt te weten wat ervoor zorgt om niet terug te vallen, ben je in staat het succes te continueren. Als je tevens weet waar je nu staat, wat de realiteit is en hoe dat afwijkt van wat je werkelijk belangrijk vindt, weet je waar de groeikansen liggen en die leert aangaan. De unieke combinatie van kader en in de praktijk bewezen speltechnieken vertaald in logische stappen waarborgt een heilzame tocht. De weg is het doel (Confucius), dus kom, ga mee op avontuur en ontdek spelenderwijs jouw kernzaken.

1. Als we weten wat we willen, wat we kiezen of wie/wat we verkiezen te zijn en in welke vorm;
2. Als we vervolgens weten hoe we het gekozene kunnen bereiken;
3. En wat ons ondersteunt dat te blijven bereiken ongeacht de omstandigheden;
4. Als we weten hoe we huidige zaken, feiten werkelijk zien;
5. En wat de discrepanties tussen wat we willen en wat de feiten zijn ons werkelijk leren;
6. Laten we steeds meer tijd, geld en energie vrijkomen om te creŽren in plaats van te reageren. Klik hier als je meer wilt weten over de totstandkoming en symboliek van dit labyrint.